Polşanın Krakov İqtisadiyyat Universitetində yaz semestri

Polşanın Krakov İqtisadiyyat Universitetində Erasmus + mübadilə proqramı çərçivəsində yaz semestrində təhsil almaq istəyən bakalavr və magistr tələbələrinin nəzərinə. Seçim prosesi 28.11.17-ci il tarixində Beynəlxalq əlaqələr şöbəsində aparılacaqdır.

2017/18 tədris ilində tələbələrin bir semestrlik xaricə qəbul qaydaları və şərtləri.

Mübadilə üçün tələbə və işçi heyətinin seçilməsini biz necə planlaşdırırıq? (seçmə meyarları):

Tələbələrin seçim prosesinin iki mərhələsini təşkil edəcəyik.

1. İngilis dili bilikləri imtahanı keçirəcəyik.

2. Siyahıdakı namizədləri müsahibə edəcəyik.

İngilis dili biliklərini araşdırmaq üçün daxili tələbənin seçim prosesi keçiriləcəkdir. Ortalama qiyməti yüksək olan tələbəyə üstünlük veriləcək. Seçim prosesindən sonra proqramlar yoxlanılacaq ki, kreditlər və dərslər tərəfdaş universitetin proqramları və kreditləri ilə uyğunlaşdırılsın.